İZMİR'DEN İZMİR'E SUNEXPRESS HAVA YOLLARI İLE
VİYANA GİDİŞ, BERLİN DÖNÜŞ AKTARMASIZ DİREKT UÇUŞLAR !..
| Tarih | Seçenekler | Müsaitlik | İki Kişilik Odada Kişi Başı | 18.03.2026 | 4-3* Otellerde | Müsait | 699,00 € |
1.GÜN ÇARŞAMBA İZMİR -VİYANA
Çarşamba sabah saat 10:30'da İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Lady Travel görevlileri ile buluşuyor ve Check-In işlemlerimizi tamamladıktan sonra SUN EXPRESS HAVA YOLLARI'na ait, XQ980 sefer sayılı 189 kişilik uçağımız ile 13:00'de AKTARMASIZ DİREKT Viyana'ya hareket ediyoruz. Yaklaşık 2,5 saatlik uçuşumuzu takiben yerel saat ile 13:35'de Viyana Havalimanı'na varıyoruz. Pasaport ve vize işlemlerinin ardından Viyana'ya varış ve TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ panoramik şehir turumuz. Bu turumuzda sizlere şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdireceğiz. Sarayları ve müzeleri dünyaca ünlü şehrimizi gezerken; "Diplomatic District" olarak adlandırılan caddeden geçip, dönme dolabı ile ünlü Prater isimli lunaparkı, 1979 yılında yapılan Birleşmiş Milletler Binası'nı, Ring üzerinde Opera, Parlamento, Belediye Binası, Üniversite, Hoffburg Sarayı ve Kunst Haus Wien / Hundertwasser'i göreceğiz. Turumuzun ardından Akşam arzu eden misafirlerimiz ile klasik müziğin başkenti Viyana'da konser organizasyonuna katılma imkanı. Konaklama Viyana'daki otelimizde.
2.GÜN PERŞEMBE VİYANA - PRAG (ORTAÇAĞ GECESİ)
Sabah kahvaltımızın ardından Prag'a hareket. Varış ve TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ, büyük bir kısmı trafiğe kapalı mekanlarda yürüyerek yapılan, panoramik PRAG şehir turumuz. Tarihi sokakları, ortaçağdan kalma görkemli yapıları ile bu şehir sizi büyüleyecek. Şehir turunda görülecek yerler arasında; Hradcany (eski saray bölgesi), yapımının 600 yıl sürdüğü neo gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barındıran St. Vitus Katedrali, 13. yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 aziz heykelinin bulunduğu Charles Köprüsü, 15. yüzyılda inşa edilen üzerinde 12 Havari bulunan tarihi Astronomik Saat, Tyn Kilisesi ve Eski şehir meydanı bulunmaktadır. Turumuz sonrası otelimize yerleşme. Akşam, isteğe bağlı Ortaçağ Gecesi ve yemeğine katılma imkânı. Yaklaşık 600 yıllık bir handa yer alan ortaçağ mekânımızda, ortaçağ dönemine ait kıyafetler giymiş müzisyenler, dansçılar ve aktörlerin muhteşem şovlarını izlerken aynı zamanda yemek ve limitsiz içecek servisi ile çek mutfağının tatlarını denemek ve çeklerin meşhur biralarından ve ev yapımı şaraplarından tatma fırsatı yakalayacaksınız. Konaklama Prag'daki otelimizde.
3.GÜN CUMA PRAG (KARLOVY VARY) (VLTAVA)
Sabah kahvaltımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Karlovy Vary Kültür ve alışveriş turu. Atatürk'ün de severek ziyaret ettiği, 12 adet sıcak mineral su pınarı bulunan bu güzel şehirde kristal satış yerlerini ziyaret ve alışveriş imkânı. Sıcaklıkları 30 ila 72 derece arasında değişen 12 ayrı termal kaynağın bulunduğu bu muhteşem şehrimizde yürüyerek gerçekleştirilecek şehir turumuzda Atatürk'ün 1918'de kaldığı oteli, Dovarak, Mozart, Göther ve Beethoven ve Puşkin'in kaldığı mekânları göreceğiz. Birçok film ve diziye konu olan tarihi Pupp Otel'in pastanesinde yerel tatlıların tadına bakmadan dönmemenizi tavsiye ederiz. Turumuzun ardından dönüş ve serbest zaman. Akşam, isteğe bağlı, şehrin tarihi üzerinde çok önemli bir rol oynamış ve yüzyıllarca ressam, şair ve müzisyenler için ilham kaynağı olmuş ünlü Vltava Nehri üzerinde açık büfe yemekli, akordeon müziği eşliğinde tekne turu. Bu gezi sırasında, şehrin pek çok tarihi yapısının eşsiz gece manzaralarını görebilirsiniz. Konaklama Prag'daki otelimizde.
4.GÜN CUMARTESİ PRAG (DRESDEN) BERLİN
Sabah kahvaltımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Dresden kültür ve alışveriş gezimiz için hareket. Barok mimarisinin en güzel örneklerine sahip, şiirsel görünümlü "Elbe Nehri'nin Floransa'sı" ünvanını hak eden, ALMANYA'nın incisidir DRESDEN. Unesco Dünya Kültür Miras listesindeki bu şehirde yapacağımız panoramik şehir turunda göreceğimiz yerler arasında; Frauenkirche Kilisesi, Kral yolu, Elbe Nehri, Martin Luther Heykeli, Eski Şehir Meydanı, Semper Operası ve Versailles Sarayı örnek alınarak yapılan Zwinger Sarayı bahçesi bulunmaktadır. Şehir turu sonrası alışveriş için serbest zaman. Turumuzun ardından Berlin’e hareket ve TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Berlin şehir turumuz. Gezimizin ardından otelimize transfer ve yerleşme. Konaklama Berlin yakınlarındaki otelimizde.
5.GÜN PAZAR BERLİN - İZMİR
Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman ve rehberlerimizin belirleyeceği saatte Berlin Havalimanı'na transfer. Check - In işlemlerimizin ardından 13:55'de kalkacak SUNEXPRESS HAVA YOLLARI'na ait, XQ947 sefer sayılı, AKTARMASIZ DİREKT uçağımız ile İZMİR'e hareket. Yerel saat ile 19:00'da İzmir'e varış ve bir başka Lady Travel organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşma.
-İZMİR / VİYANA ve BERLİN / İZMİR SUNEXPRESS HAVA YOLLARI AKTARMASIZ DİREKT SEFERLERİ İLE UÇUŞLAR
-ALAN VERGİLERİ ve ZORUNLU MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
-PROGRAMDA BELİRTİLEN ŞEHİRLER ARASI ULAŞIMLAR ve YURTDIŞINDA HAVAALANI TRANSFERLERİ
-PROGRAMDA BELİRTİLEN 5 ADET TUR
-PRAG YAKINLARINDA 2 GECE
-VİYANA YAKINLARINDA 1 GECE, BERLİN YAKINLARINDA 1 GECE TOPLAM 4 GECE KONAKLAMA
-4 ADET SABAH KAHVALTISI (Continental)
-ŞEHİR KONAKLAMA VERGİLERİ
-LADY TRAVEL REFAKATİ VE PROFESYONEL REHBERLİK
-SCHENGEN VİZE ve SERVİS ÜCRETİ : € 275.- (YEŞİL PASAPORTA VİZE UYGULAMASI YOKTUR) -YURTDIŞI ÇIKIŞ FONU (DEVLETE ÖDENEN / bankaya yatırılmalıdır)
-SEYAHAT İPTAL ve SAĞLIK GÜVENCE PAKETİ : € 25 (70 yaş üzeri € 50)
-İSTENEBİLECEK PCR, ANTİJEN V.B. TEST MASRAFLARI
-İSTEĞE BAĞLI EĞLENCE GEZİLERİ ve OTEL AKTİVİTELERİ
(1)VLTAVA TEKNE TURU (Yemek+Limitli İçecek)€ 60.-
(2)ORTAÇAĞ GECESİ (Yemek+Limitsiz İçecek)€ 80.-
(3)KONSER € 60.-
3 ADET EĞLENCE GEZİSİNİN KAYIT ANINDA TAMAMI ALINIR İSE; KİŞİ BAŞI € 190
İzmir'den İzmir'e Aktarmasız ve Direkt Uçuş!
Uçaklı 4 Gece 5 Günİzmir'den İzmir'e Aktarmasız ve Direkt Uçuş!
Uçaklı 6 Gece 7 Günİzmir'den İzmir'e Aktarmasız ve Direkt Uçuş!
Uçaklı 4 Gece 5 Günİzmir'den İzmir'e Aktarmasız ve Direkt Uçuş!
Uçaklı 7 Gece 8 Gün